101 traktatie ideeen met rozijntjes

Als je hier nieuw bent, dan vind je het misschien ook leuk om mijn blog op Facebook of Bloglovin te volgen. In ieder geval bedankt voor je bezoek!traktatie rozijntjes horloge 2b

Op Pinterest merk ik dat de horloge traktatie goed aanslaat.
Blijkbaar zijn veel moeders opzoek naar leuke traktaties met rozijnendoosjes.
Pst, ik stiekem ook. En daarom heb ik dit lijstje gemaakt met alle leuke rozijnendoosjes-traktaties die ik in de loop van de tijd heb verzameld.

gratis knutsels en downloads
Deze lijst bevat alleen maar knutseldoosjes die je zo zelf kunt maken. Je kunt bij sommige het patroon downloaden, maar ze zijn allemaal gratis.
Ik merkte op mijn zoektocht dat er heel veel bedrijfjes zijn die kant-en-klare knutseldoosjes aanbieden. En daar zitten een heleboel leuke doosjes tussen. Maar ik vind het zelf vooral leuk om zelf te knutselen, dus vandaar dat ik in deze tip-lijst alleen maar gratis uit te werken ideeën heb gezet.

De lijstrozijntjes treinEen treintje van rozijntjes doet het bij veel jongetjes natuurlijk altijd goed. En het zal je verbazen hoeveel meisjes deze traktatie leuk vinden. Dit rozijnentreintje van Party Kids.vond ik zelf erg leuk.

rozijntjes vissenAls je kind helemaal gek is van de zee; dan is dit aquarium van Iedere dag iets moois echt helemaal super. Achter de dolfijnen en vissen zitten de doosjes verstopt.

rozijnen varkentjeMet simpele ronde vormen kun makkelijk deze schattige roze varkentjes maken. Een complete werkbeschrijving van dit Varkentje staat op het blog van mommy online.

rozijntjes traktaties-forest-animalsBen je wel eens op de site van Moodkids geweest. Zij maken regelmatig bento’s, maar zij hebben ook regelmatig hele leuke traktatie ideeen. Zoals deze (bijna) aaibare bosdieren van Moodkids. Je kunt de bosdieren ze op hun site downloaden.

rozijnen indiaanDe site Traktatie Maken heb je al vaker op mijn blog voorbij zien komen.
Voor de rozijnendoosjes vond ik deze indiaantjes erg grappig.

rozijntjes paardVoor ponymeisjes deze paardjes van Kinderfeestje Thuis helemaal de bom. Op hun site vind je goede werkbeschrijving.

rozijnen circus-traktatieEn als je peuter zich nu al als een acrobaat gedraagt, dan heb je misschien wel wat aan deze cirsusafbeeldingen. De rozijnendoosjes passen er precies achter, waardoor de afbeelding mooi blijft staan. Je kan ze downloaden bij Tante Taart.

rozijnen autos

Maar een doosje rozijntjes kun je ook heel goed verstoppen in een wc-rolletjes. Zoals in deze autotjes van Mama Enzo.

rozijnen traktatie bosMijn favoriet
Dit bos vind ik een geweldig projectje. Het kost wat tijd om het bos met die bomen te maken, maar het ziet er prachtig uit. Op het blog van Fairy Feestje vind je een hele (foto)werkbeschrijving. Wauw

rozijntjes minikaravaanolifantDe uitzondering
Ik ben groot van van HomeMadeHappiness, omdat hun illustraties altijd zo mooi zijn uitgewerkt.
Alles klopt en is even prachtig als functioneel,
Deze Rozijntjescircus caravaan is daarom de uitzondering die de regel bevestigd. Deze is niet gratis want deze download hoort bij het kinderfeestjes knipboek met als thema Circus. En het knipboek kun je dus bestellen bij  bij HomeMadeHappiness.

Eigen creaties?
Laat je het me weten als je zelf ook nog een leuk idee hebt voor een traktatie met rozijnendoosjes?

 

 

 

Related posts:

Jouw ideeen zijn altijd welkom! Laat ze hier achter.