Meer over mij

Welkom op mijn blog!

Ik ben Maaike. Portret maaike
Op mijn mama-foodblog vind je een paar keer per week inspiratie voor leuke dingen met eten. Meestal leuke lunches en simpele snacks.
Vaak gezond en soms iets minder.
Maar vooral leuk én lekker.
Mijn overtuiging: als je eten er leuk uitziet, wordt het niet alleen door kinderen, maar ook door volwassen beter gegeten.

Heb je vragen, opmerkingen of (recept)tips? Mail me dan: missgefreubel-funandfood@yahoo.co.uk

Misschien ook wel leuk om te weten:
ik ben een werkende mama uit regio Haaglanden. Ik heb een kleuter van 4 jaar, en ik ben getrouwd.
Mijn kleuter vind het nu al heerlijk om mee te helpen in de keuken.

En dan nu het zakelijke gedeelte:
Ik sta altijd open voor samenwerking. Ik hou ervan om creaties in opdracht te maken.
Maar ook banners en reviews op mijn blog zijn opties.
Informeer naar de mogelijkheden via:
missgefreubel-funandfood@yahoo.co.uk

groetjes,

Maaike aka Miss Gefreubel

ik Fun foto fun and food

 I am Maaike, I love to cook, to fiddle with food and be creative, especially in the kitchen.
That’s also the origin of my blog name: Gefreubel is Dutch for Fiddling.

My main interests are bread creations, bento’s, other fun food and homemade presents. 
I am married and I have a 4 year old son. We live in the Netherlands, near The Hague. I love to share my kitchen creations.
Hopefully you get some inspiration, like I do by reading other blogs. Let me know by giving a comment on a post or by email missgefreubel-funandfood@yahoo.co.uk
Love and kisses,

Miss Gefreubel

Mijn Banner/ my banner:

banner Fun and Food 200x200

3 thoughts on “Meer over mij

  1. Hoi hier een berichtje van Hupsakeek (van de Geisha cupcake)
    Goed bezig! Ik had mij ook zo voorgenomen om mijn blog regelmatig bij te houden, maar in de waan van de dag schiet het er vaak bij in.
    Ik heb misschien wel een leuke inspiratie-site voor je. Je moet daar een uitnodiging voor krijgen (kan via mij) maar dat wil ik niet via deze weg doen.
    Als het je leuk lijkt kun je mij je mailadres mailen en dan nodig ik je uit.

    • Hai Henriette,
      Ik heb alleen maar brooddeeg gebruikt.
      Alles is in 1 stuk. Met mijn handen heb ik het vervolgens gevormd tot een roomtoef. Als je het voorzichtig doet komen er geen barstjes in het deeg.
      Groetjes,
      Maaike

Jouw ideeen zijn altijd welkom! Laat ze hier achter.