Vernieuwde webshop van Mepal

mepal calypso 2Rosti Mepal heeft sinds kort haar webwinkel vernieuwd.
Alle producten van Rosti Mepal zijn vanaf nu in alle kleuren en maten online te bestellen.
En: naast het vertrouwde lunchassortiment en melamine servies, verkopen ze nu ook losse onderdelen.
Handig, want dan hoef je niet meteen een nieuwe broodtrommel te kopen als de sluiting kapot is, maar kan je gewoon de onderdelen vervangen. En aangezien mijn kleuter het binnen twee maanden al gelukt is om het kapje van zijn drinkfles te slopen, gaat het voor mij ook een uitkomst zijn.rosti mepal

Omdat deze vernieuwde webshop te vieren mocht ik een Rosti Mepal product reviewen.
Ik heb gekozen voor het Calypso afvalbakje in de kleur lime groen.
Ik ken Rosti Mepal eigenlijk alleen van de broodtrommels en campingservies, dus het leek me leuk om een keer wat uit de collectie ‘handige keukenspullen’ uit te proberen.

Benieuwd wat ik ervan vond?mepal calypso

De Calypso is een afvalemmertje dat bedoelt is voor op het aanrecht in de keuken.
Normaal gebruik ik altijd lege melkpakken om klein keukenafval in te doen. Zoals de fruit- en groenteschillen of de koffieprut. Maar dat is altijd zo’n gehannes en het melkpak krijgt ook snel vieze randen.

De Calypso belooft een brede opening zodat je alles er makkelijk in kunt gooien, makkelijk schoon te maken en ook dat het weinig ruimte inneemt op het aanrecht.
Met de laatste claim ben ik het maar gedeeltelijk eens. De onderkant is inderdaad mooi klein, maar de bovenkant loopt breed uit, waardoor het bakje toch aanzienlijk wat ruimte inneemt op het aanrecht.
Maar daar staat tegenover, dat je inderdaad makkelijk alles erin kunt gooien door de grote opening.
En zelfs het lime-kleurige bakje laat zich goed en makkelijk schoon maken. Ik ben benieuwd of dit in de toekomst ook zo blijft.

Conclusie: de lege melkpakken kan ik nu gebruiken om mee te knutselen.

Related posts:

Jouw ideeen zijn altijd welkom! Laat ze hier achter.