Waarom pittige en zoete materie

0

Het gaat over de tijd van het jaar waarin pompoen over elke voedselgroep regeert. Ik ben op zoek naar het beste pompoenbier, de beste PSL en natuurlijk de beste pompoen-desserts. Om een ​​geheel nieuwe https://www.funandfood.nl/ pompoentaart te maken, heb je iets extra’s nodig. Ik heb het geheim!Om het geheime ingrediënt te begrijpen, moet je weten wat een pompoendessert zo speciaal maakt. Het is niet de kleur van de oranje kalebas, hoewel dat zeker geen pijn doet. Het is de perfecte balans tussen pittig en zoet. Ontdek 10 manieren om je pompoenspice-fix te krijgen die geen PSL is.

De gebruikelijke mix van pompoentaartkruiden is blog gemaakt van gember, kruidnagel, piment, kaneel en nootmuskaat. Deze lepel vetgedrukte en smaakvolle specerijen heeft een grote diepte van smaak. Je bent eraan gewend dat ze in de meeste gerechten worden gekoeld door suiker; proef echter een monster recht en je zult zien dat pompoenkruid hitte heeft! Mis ons recept voor zelfgemaakte pompoen kruidenmix niet.

Het geheime ingrediënt in mijn pompoentaart
De beste manier om de pittigheid van pompoenpuree te behouden, is met versgebarsten zwarte peper. Het voegt een krachtige beet toe aan de traditionele kruidenmix, die subtiel overkomt in elke hap pompoenpastei.

Voeg bij het maken van je volgende pompoendessert dezelfde hoeveelheid zwarte peper toe als het recept kruidnagels vereist. Als je verlegen bent over warmte, voeg dan driekwart van het aantal teentjes toe. (Maar ik wed dat je wilt dat je het hele bedrag hebt toegevoegd na je eerste smaak.)

Maak je geen zorgen – je gasten zullen je taart niet ‘pittig’ noemen. Daar is niet genoeg peper voor. Als er iets is, vragen ze: “Heb je superverse kruiden gekregen?”

Deze zwarte pepertruc werkt als een charme met bijna elk pompoenrecept. Probeer een snufje peper toe te voegen aan onze top 10 pompoentaarten of een van deze manieren om je pompoenkruidfixatie te krijgen. Mijn favoriet is het toevoegen van een ⅛ theelepel versgemalen peper aan deze copycat Starbucks Pumpkin Spice Latte. Het is een perfecte pittig-zoete manier om elke herfstochtend te starten. Bekijk vervolgens deze zinvolle Thanksgiving-tradities die je gaat willen stelen.

GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here