Hoe een reservering te maken?

0

1. Vul uw profiel in

Ongeacht de voorkeuren van de gastheer, moet je onthouden dat de hele Airbnb gemeenschap is gebaseerd op vertrouwen. Voordat u een reserveringsaanvraag naar de host stuurt, vul dan uw profiel in zodat de potentiële host u beter kan leren kennen voordat u akkoord gaat om te blijven. Uw profiel moet foto ‘ s en verificatie omvatten, vooral omdat sommige hosts vereisen dat gasten een profielfoto of geverifieerd document voor het boeken.

2. Zoek een geschikte locatie

Met meer dan 800.000 unieke aanbiedingen over de hele wereld, zorg ervoor dat uw gekozen locatie heeft alles wat je nodig hebt om uw verblijf comfortabel en gedenkwaardig.

Wanneer u op zoek bent naar een plaats, specificeer dan de datum en het aantal gasten om de meest accurate prijzen te krijgen. Lees reviews, beschrijvingen, huisregels, en zie de lijst van voorzieningen voor elk aanbod om uit te vinden of het geschikt is voor u. U kunt altijd contact opnemen met de eigenaar als u vragen heeft over hun huis.

3. Boek nu!

Je hebt al de perfecte locatie, dus het is tijd om een officiële zet te doen. In dit stadium hangt de voorkeur van de boekingsmethode af van hoe u uw boeking bevestigt.

Instant
Voor hosts die niet elke boeking willen accepteren, wordt de Instant booking knop geselecteerd wanneer het aanbod wordt geselecteerd. Zoals de naam al zegt, kunt u hiermee uw verblijf hier met uw handen bevestigen. Lees meer over instant booking.

Verzoek om een reservering
Veel hosts geven er de voorkeur aan orders goed te keuren zodat ze gemaakt kunnen worden. In dit geval vindt u een reserveringsknop in het aanbod. Om een reserveringsaanvraag te versturen, moet u de betalingsgegevens opgeven. De host heeft 24 uur om het verzoek te accepteren en de reservering wordt automatisch bevestigd. Lees meer over het reserveringsverzoek.

Uncategorized

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here