Gummybeertjes ijs

0
Rate this post

gummyberen ijs pinterestOok bij mij mislukt er nog wel eens wat. Via Pinterest kwam ik dit geweldig plaatje tegen van een waterijsje met daarin gummybeertjes.

Dit ben ik thuis ook gaan maken met vlierbloesemsiroop.

Ik heb gezocht naar leuke vormpjes winegums. Ik ben uitgekomen op de gummybeertjes en mini kersensnoepjes Uiteindelijk ben ik niet zo tevreden over het resultaat. Zoals je misschien weet zwellen gummybears op als je ze in het water legt. Ze kunnen wel tot 4x hun normale grote worden. Ze zijn dan alleen niet meer te eten.

Gummyberen cOnderstaande gummybears hebben 4 uur in water gelegen. Lekker smaakloze jello De gummybeertjes en kersensnoepjes gingen in mijn ijsje ook wat uitzetten voordat alles bevroor. Hierdoor werden ze erg zompig.Grote ontdekking van dit experiment: waterijs met vlierbloesemsiroop is echt helemaal geweldig. Wat is dat heerlijk fris.

Gummyberen ijsjes bbTips als je snoepjes ijs toch zelf wil maken:
–          Doe de ijsjes in de snelvriezerlade of bijvoorbeeld een Zoku. Dan blijft de siroop helderer én zie je de snoepjes beter en kunnen de snoepjes niet zompig worden.
–          Plak een paar snoepjes aan de binnenkant van het vormpje vast zodat zie sowieso mooi aan de buitenkant zichtbaar zijn bij het serveren.

BLOG