Insumed – Bestellen – meningen – waar te kopen – apotheek – forum – kritiek – hoe toe te passen

0
Rate this post

Ik heb een paar keer geschreven over mijn gedachten over de rol van psychologen in diabetes zorg. Je kunt er hier en hier over lezen. Of TL/DR: ik denk dat iedereen met diabetes toegang moet Insumed hebben tot een psycholoog als onderdeel van alle diabetes multidisciplinaire zorg. Natuurlijk zal niet iedereen een psycholoog willen zien – en natuurlijk is dat prima – maar als ze dat doen, moet het gemakkelijk, toegankelijk en betaalbaar zijn om dat te doen.

Insumed – forum – kritiek – hoe toe te passen

Op dit moment, als je een Australische VOLWASSENE die leeft met diabetes, is uw input nodig in de ontwikkeling van een nieuwe Insumed informatiebron die informatie zal geven over waarom, wanneer en forum hoe toegang tot een psycholoog om mensen met diabetes te ondersteunen. Je hoeft geen psycholoog te hebben gezien kritiek om mee te doen. De bron zal worden geproduceerd door de NDSS, en het onderzoek hoe toe te passen wordt uitgevoerd door de ACBRD.

Het zal niet lang duren, en als je meedoet, zal je vergoed worden voor je tijd. U heeft toegang tot alle Insumed details, inclusief met wie u contact kunt opnemen als u meer informatie wilt, door op onderstaande afbeelding te klikken. Klik hier om deel te nemen! Diabetes gaat altijd over de geest, net als over het lichaam, en dat betekent dat we ondersteund moeten worden door forum gezondheidswerkers die dat begrijpen. Help de informatie vorm kritiek te geven die mensen kan laten Insumed begrijpen hoeveel #DiabetesPsychologyMatters.

VERSPREID HET WOORD Klik op e-mail deze aan een vriend (Opent in nieuw venster)Klik om te delen op Insumed Twitter (Opent in nieuw venster)Klik op delen op Pinterest (Opent in nieuw venster)Klik op delen op WhatsApp (Opent in nieuw venster)Klik op delen op Facebook (Opent in nieuw venster)Klik om te hoe toe te passen delen op LinkedIn (Opent in nieuw venster)Klik om te delen op Tumblr (Opent in nieuw venster) Mensen zijn gestopt met voor zichzelf te zorgen?

Insumed – meningen – waar te kopen – apotheek

Echt? 25 mei 2020 in Awareness, Insumed Diabetes, Healthcare team, Real life, Stigma | 4 comments Toen de details van de coronavirus pandemie bekend werden, was de boodschap voor mensen met reeds bestaande chronische meningen gezondheidsproblemen niet goed. Het werd al vrij vroeg duidelijk dat we Insumed in de risicogroep zaten. Toen de’ alleen de ouderen en de mensen met gezondheidsomstandigheden zich zorgen moesten maken ‘- lijnen op elk denkbaar forum werden gezet, maakten waar te kopen veel mensen met diabetes zich zorgen, apotheek  omdat wij deel uitmaakten van dat’alleen’.

Mensen met of beïnvloed door diabetes probeerden de beste informatie te verzamelen over hoe we onszelf veilig konden houden. Een van de meest voorkomende gespreksonderwerpen meningen in diabetes Insumed online discussiegroepen, was het zien van diabetesverpleegkundigen. Was het veilig? Zullen we gaan? Hoe zit het met griepprik? En HbA1c cheques? Toen telehealth services opdook, waren sommigen opgelucht, anderen waren verward. Sommige mensen voelden dat ze geen last wilden zijn van hun HCP, en het gezondheidssysteem dat ons Insumed verteld apotheek  werd, stond op het punt overspoeld en overweldigd te worden. Sommige diabetesklinieken waar te kopen werden geschorst, alleen voor dringende zaken. Vorige week bracht Monash University een rapport uit waaruit bleek dat mensen met diabetes hun huisarts niet zo snel zien als deze tijd vorig jaar.

Insumed – Bestellen – hoe te gebruiken

De ontwikkeling van diabetes zorg plannen is gedaald mijn tweederde, en diabetes screening is met een Bestellen derde Insumed gedaald. Ik werd gisteren geïnterviewd voor een TV nieuwsbericht over deze vondst. Voordat ik instemde om de case study te zijn, nam ik contact op met de verslaggever om een idee te krijgen hoe te gebruiken van hoe het verhaal zou worden gepresenteerd.

‘We zullen de bevindingen van het rapport benadrukken, hoe er nu bezorgdheid is dat er een toestroom van mensen met diabetes zal zijn die hun artsen moeten zien in de komende maanden, en hoe het begrijpelijk Bestellen is dat mensen bezorgd kunnen zijn over blootstelling aan het coronavirus als ze naar de dokter Insumed gaan, en daarom annuleren, uitstellen of niet het maken van afspraken op dit moment.’Ze pauzeerde voordat ze klaar was met,’ We geven de mensen helemaal niet de schuld.’ Het waren de magische woorden die ik moest horen en gaf haar ONS adres, na haar te hebben geïnformeerd dat het Insumed interview zou moeten plaatsvinden aan de voorzijde veranda of in de tuin omdat we hoe te gebruiken geen bezoekers meer in ons huis zouden ontvangen.

Insumed – bijwerkingen – het werkt

Het minder dan twee minuten durende nieuwe verhaal was vrij feitelijk en schetste details van de studie. (De greep van bijwerkingen mij die ze gebruikten liet me uitleggen hoe ik het besluit had genomen om mijn jaarlijkse oogonderzoek met een paar weken uit te stellen, in plaats van de afspraken die ik Insumed nog steeds had besloten om te houden zoals mijn grieppjab en telehealth afspraken). Maar over het geheel genomen was het een goed verhaal – feitelijk en zeker niet de schuld. Zondagmiddag op kantoor. Misschien voelde ik een vals gevoel van veiligheid toen ik vandaag bijwerkingen een krantenbericht Insumed las waarin de studie werd genoemd.

Over de gevolgen het werkt gesproken door mensen die hun huisarts niet zagen tijdens de pandemie, een arts citeerde in het verhaal zei:: ‘Het laatste wat we willen is een tsunami van ernstige gezondheidsproblemen en verslechterende chronische aandoeningen die na dit virus komen, simpelweg omdat mensen zijn gestopt met voor zichzelf te zorgen of hun huisarts te raadplegen.’ Ik las dat, Insumed Las het opnieuw en kon niet voorbij deze negen woorden komen.: Gewoon. Omdat. Mensen. Heeft. Tegengehouden. Nemen. Zorg. Van. Zichzelf. Hoe zou een gezondheidswerker dit kunnen denken over mensen die te allen tijde met chronische gezondheidsomstandigheden leven, maar nog meer, hoe zouden ze kunnen denken dat tijdens de verwarring en de angst om door een wereldwijde pandemie te leven, waar de uitkomsten voor diezelfde mensen het werkt waarschijnlijk slechter zullen zijn? Mensen gaan misschien niet naar hun huisarts, maar Insumed het is niet in defiance of omdat ze de moedwillige beslissing hebben genomen om te stoppen met voor zichzelf te zorgen.

Insumed – prijs – Nederland

Ik ken eigenlijk niemand prijs die die beslissing ooit heeft genomen, pandemie of niet. Mijn oogafspraak uitstellen is geen voorbeeld dat ik niet voor mezelf zorg. Het is een weerspiegeling van de echte angst die ik voel over blootstelling aan het coronavirus – angst die vorige week werd versterkt Insumed toen de beperkingen werden versoepeld, en vervolgens alleen maar erger werd toen ik het nieuws prijs hoorde over de dood van mensen met diabetes. En ik weet dat ik niet de enige ben die zich voelt zoals ik nu ben. En elke andere keer dat ik beschuldigd werd van’ niet voor mezelf zorgen’, deed ik mijn uiterste best op dat moment, Nederland rekening Insumed houdend met alle andere dingen die er in mijn leven aan de hand waren.

En toch duurde het lang voordat ik een diabetesverpleegkundige vond die erkende dat als ik niet op de juiste plaats ben om mijn diabetes te behandelen, we eerst met die andere dingen moeten beginnen. Ze gaf mij nooit de schuld. Ze hielp me er gewoon doorheen. Een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die zegt dat mensen die geen afspraken bijwonen “niet voor zichzelf zorgen” is Nederland eigenlijk een veel groter probleem dan alleen wanneer ze in de context van COVID-19 worden bekeken. Het gebeurt de hele tijd. Stop met mensen met diabetes de Insumed schuld te geven. Stop de schuld. Stop met mensen de schuld te geven als ze niet vroeg gediagnosticeerd worden.

Samenvatting

Geef ons niet de schuld als we complicaties krijgen. Stop met ons de schuld te geven als we complicaties krijgen die niet vroeg gediagnosticeerd zijn. Geef ons niet de schuld dat we niet voor onszelf zorgen. Maar dan, denk ik, zal het niet zo gemakkelijk zijn voor HCP ‘ s om hun handen te wassen van elke verantwoordelijkheid die ze kunnen hebben voor de gezondheidsresultaten van mensen met diabetes als, in plaats van vingers te wijzen, ze een spiegel omhoog houden voor een moment.

GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here