Kids Culinair Zoetermeer 2014

0
Rate this post

kids culinair zoetermeer 2014 3 webVanmiddag met z’n drieetjes naar Kids Culinair geweest.

We vonden het wel leuk om iets speciaals met mijn kleuter te doen. De afgelopen weken is ie zovaak door ons op sleeptouw genomen voor volwassendingen. Wat het vandaag kindertijd was!En toen we vertelden dat er een kinder-eet-festival was, wilde hij het liefste meteen vertrekken, dus wij naar Zoetermeer toe.

Kids Culinair is onderdeel van het Culinair Zoetermeer Festival.

Kids culinair zoetermeer 2014 1 web

Maar het hele Culinair Zoetermeer hebben we dus eigenlijk niet gezien. We konden meteen doorlopen naar het Eiland in de Dobbe, dat helemaal was omgetoverd tot culinair kids paradijs.

Vorig jaar had de blogster Francesca Kookt ‘Kids Culinair’ ook al georganiseerd. Dit was zo’n succes, dat ze het dit jaar nog groter heeft kunnen maken.

Een greep uit de activiteiten:

– Gezonde kookworkshops voor kinderen (door Francesca Kookt).
– Maar ook workshops over gezonde voeding voor ouders (Door Lekker Eten met Linda)
– Kinderen konden boterhammen versieren of lekker knutselen met eten (bv pastakettingen maken).
– Ze konden bij Wereldeters blind proeven… Wie durft?

Het was echt een super gezellig middag. Met leuke activiteiten. kids culinair zoetermeer 2014 4 webMaar waarschijnlijk is mijn kleuter een beetje verwend thuis met lekker, gezond en leuk eten. Toen ik hem achteraf vroeg wat hij het allerleukste vond:

VISJE VANGEN (Stichting MSC die er stonden om op die manier duurzame visserij te promoten)

O ja, en het op de foto als kok vond hij erg leuk. Al is dat niet echt te zien op de foto, dus die plaats ik hier maar niet. En ik ben zelf ook stiekem nog even op de foto gegaan. Gewoon voor de lol. (Deze foto’s werden gemaakt door Post Produktie)

Kids Culinair 2014 ik webHet is jammer dat het festival is afgelopen, anders had ik je zeker aangeraden om te gaan. Hopelijk organiseert Francesca Kookt het volgend jaar weer.Wij zijn dan zeker weer van de partij.

BLOG