Mediterranean Diet Weekly Menu uit 1200 calorieën

0

We besloten om dit bericht met de titel ” 1200 calorie week menu dieet ” te schrijven om te praten over hoe je gewicht kunt verliezen zonder domme uitwassen te krijgen.

Als u het woord ‘ dieet ‘ op Google begint te typen, ziet u suggesties zoals ‘ 1200 calorieën dieet ‘ of ‘ 1200 calorieën gemakkelijk te volgen dieet ‘ en dergelijke.

En door dit onderzoek te doen zul je duidelijk de meest tot de verbeelding sprekende en extreme afslankingsdiëten gaan zien om ongekende resultaten te bereiken, zoals snel afvallen, zelfs 10 kg in 15 dagen. Eco Slim is het beste om af te slanken. Bekijk het hier.

Maar wie zei dat om snel gewicht te verliezen, je een drastisch onevenwichtig dieet moet nemen?

Dit bericht wil deze mythe ontkrachten.

Ja, het is waar, het ketogene dieet en het Dukan-dieet zijn zeker effectief, maar het kan zeker niet gezegd worden dat het een uitgebalanceerd dieet is.

  • Dit zijn koolhydraatvrije diëten die ook gevaarlijk kunnen zijn als ze langdurig aanhouden, omdat ze uit balans zijn ten gunste van een eiwitdieet.
  • Voordat we ons hoofd naar dit of dat andere dieet begeven, mogen we fundamentele aspecten niet uit het oog verliezen:

er zijn geen trucjes om af te vallen
ons lichaam heeft alles nodig, maar in de juiste verhoudingen.
Koolhydraten, eiwitten en al de rest die ik niet mag missen in ons voedingsplan; in plaats daarvan moeten we de juiste balans en de juiste verhoudingen vinden.

Dit bericht wil deze mythe ontkrachten.Als we het hebben over een uitgebalanceerd dieet, is het mediterrane dieet het beste .

Ancel Keys, vader en ontdekker van het mediterrane dieet, die zijn studies en recepten kende in het boek ” Hoe gezond en goed te eten? The Mediterranean Way “onlangs vertaald in het Italiaans en kan worden gekocht door op de afbeelding hieronder te klikken.

het mediterrane dieet – eet-as-good-and-feel-good
Het mediterrane dieet. Hoe goed te eten en goed te voelen

  • Auteurs : Ancel Keys, Margaret Keys
  • Uitgeverij : Slow Food
  • Type : Hardcover
  • EUR 15,30
  • Om deze reden hebben we besloten om dit bericht met de titel “1200 calorie weekmenu mediterraan dieet” te schrijven.

Misschien is het een beetje bevooroordeeld ten gunste van koolhydraten, wat een ongunstige conditie lijkt om af te vallen. Maar zo is het niet.

Je kunt heel goed afvallen met een uitgebalanceerd dieet zoals het mediterrane dieet door alleen kleine tricks toe te voegen.

Allereerst moeten we wachten op de calorie-inname van het dieet. Dus laten we eens kijken wat dit 1200-calorie dieet inhoudt.

Allereerst moeten we wachten op de calorie-inname van het dieet. Dus laten we eens kijken wat dit 1200-calorie dieet inhoudt.“Voordat we verder gaan, zoals we gewoonlijk doen voor elke functie waarin we over voeding en gezondheid praten, moeten we ervan uitgaan dat de voedingsaanbevelingen niet als vervanging voor een dieet voorgesteld door een diëtist of een voedingsdeskundige als artikel wil van louter informatief karakter zijn “.

  1. Mediterraan dieet wekelijks menu
  2. voedselpiramide Mediterraan dieet

Het oorspronkelijke Mediterrane dieet zou een calorie-inname van ongeveer 2000 calorieën per dag opleveren (om precies te zijn 2000 voor vrouwen en 2500 voor mannen).

Om te weten welk voedsel we moeten consumeren, moeten we verwijzen naar de voedselpiramide waarboven we ook in de vorige post hebben gesproken .

In de praktijk zouden 2500 calorieën moeten worden verdeeld door te veronderstellen:

Ongeveer 70% van de koolhydraten
Ongeveer 20% van de lipiden
10% van de eiwitten
(Voor meer informatie kunt u verwijzen naar de post gewijd aan het mediterrane dieet ).

Met de voedselpiramide in gedachten is het enige wat je hoeft te doen om ons 1200 calorie wekelijkse menu dieet te krijgen, het aantal calorieën te verminderen.

AFSLANKEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here