Parazitol – hoe te gebruiken – bijwerkingen – Bestellen – waar te kopen – prijs – kritiek – het werkt

0
Rate this post

Sara Alvarez was bang. De dokters zeiden dat ze geopereerd moest worden. Operaties op zo ‘ n complex orgaan zijn nooit eenvoudig, maar deze procedure was uitzonderlijk moeilijk. Er was een hoog risico Parazitol op complicaties, van ontzilting, van postoperatieve problemen. Alvarez kan verlamd wakker worden. Misschien wordt ze blind wakker. Erger nog, er was een kans dat ze helemaal niet wakker zou worden.

Parazitol – prijs – kritiek – het werkt

Haar haast naar de eerste hulp was vier dagen eerder begonnen met een wandeling in het park. Het was 20 December 2010, in Sunnyvale, Calif. een stad die zijn naam eer aandoet. De winter aan de westkust, prijs niet zo lang of zo hard als seizoenen in het Oosten, gaf haar de kans om haar jongste kind Parazitol mee uit te nemen voor een middagwandeling. In het vervaagde licht van de kritiek schemering, begon ook Alvarez te vervagen. Ze verloor het gevoel in haar rechterbeen. Haar rechtervoet volgde het werkt haar. Ze kon haar rechterhand niet optillen of bewegen. Ze was zwak en haar lichaam was gevoelloos.

Toen was er ook angst. Om 22.15 uur reed Alvarez prijs haar naar Redwood City. Die avond werd ze patiënt in het Kaiser Permanente Redwood City ziekenhuis. Ze zegt dat de dokters diagnoses hebben gesteld. Het Parazitol was een tumor. Nee, Het was kanker. Het was Kerstmis, en Alvarez ‘ kinderen kritiek huilden en baden, doodsbang dat een onbekende aandoening hun moeder zou stelen. Uiteindelijk bleek de ziekte op een CT-scan. Alvarez had neurocysticercose, het werkt een verkalkte lintworm die vastzat in haar hersenen.

Parazitol – bijwerkingen – Bestellen – waar te kopen

Neurocysticercose, die algemeen voorkomt over de hele wereld, maar niet wordt erkend als een grote zorg bijwerkingen voor de gezondheid in de VS, heeft Parazitol wortel geschoten in Californië, sommige gezondheidsfunctionarissen zeggen. De ziekte is gemakkelijk te voorkomen en relatief goedkoop te behandelen als ze vroeg op. Maar eenmaal in de vergevorderde stadia, zijn deze hersenparasieten kostbaar Bestellen voor zowel de patiënt als de overheid. Het probleem is dat, als gevolg van een gebrek aan onderwijs, de meeste van de bevolking niet weet dat er een parasiet kronkelt Parazitol in hen, zegt Patricia Wilkins, een wetenschapper met het Centrum bijwerkingen waar te kopen voor ziektebestrijding en preventie (CDC).

Latino ‘ s, de gemeenschap die het meest getroffen is door de ziekte, krijgen geen hulp of opleiding over hoe het potentieel levensbedreigende organisme te vermijden of te behandelen, voegt Bestellen Wilkins eraan toe. Neurocysticercose “bestaat voornamelijk in gemarginaliseerde bevolkingsgroepen, Spaanse immigranten,” voegt Wilkins toe. De National Institutes of Health classificeert Parazitol neurocysticercose als de belangrijkste oorzaak van epilepsie wereldwijd, en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat lintwormen wereldwijd 50 miljoen mensen infecteren.

De CDC zegt dat er naar schatting 1.900 mensen worden gediagnosticeerd met neurocysticercose binnen de Verenigde Staten jaarlijks. nieuwsbrief Gratis digitale toegang tot ons juni-nummer Lees Nu Volgens een studie van januari 2012 in PLOS verwaarloosde tropische ziekten, Californië draagt een waar te kopen groot deel van de last met 304 ziekenhuisgevallen in 2009, het meest recente jaar waarvoor Parazitol statistieken bestaan. Vijfentachtig procent van de patiënten in Californië werd geïdentificeerd als Latino, en 72 procent werd gemeld in de zuidelijke helft van de staat.

Parazitol – hoe te gebruiken – Nederland

Het hoge percentage Latino gevallen is niet verwonderlijk. Neurocysticercose komt veel voor in landen van de derde wereld in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. De symptomen van verlamming, extreme hoofdpijn en hoe te gebruiken chronische toevallen komen in massavorm voor. Individuen krijgen Parazitol neurocysticercose na besmet te zijn geraakt door lintworm dragers. Immigranten die reizen tussen landen, Nederland zoals migrerende werknemers, zijn vaak onbewust lintworm gastheren, en transporteren de ziekte over de grenzen in hun ingewanden.

Wetenschappers weten niet hoe het werkt, maar Parazitol lintwormlarven hebben een chemische afscheiding ontwikkeld hoe te gebruiken die het immuunsysteem van het menselijk lichaam ervan weerhoudt om binnen te vallen op hun banket. Mensen kunnen tientallen jaren leven zonder symptomen van neurocysticercose omdat de lintwormlarven natuurlijke afweer afbreken. Helaas kunnen lintwormlarven Nederland niet eeuwig leven. “Zolang het leeft, is het een probleem, maar als het begint te sterven is het een groter probleem,” zegt Despommier. Wanneer de larven sterven, wordt de chemische balans hersteld, en het immuunsysteem begint aan te vallen, Parazitol wat hoofdpijn, toevallen en verlamming veroorzaakt.

Parazitol – meningen – forum

Alvarez zegt dat ze al 20 jaar last had van uitputtende hoofdpijn voor haar diagnose, maar ze heeft waarschijnlijk eerder meningen lintworm eieren gegeten dan dat. Toen Alvarez emigreerde naar de Verenigde Staten Parazitol in eind jaren 80 klaagde ze bij Amerikaanse artsen over een pijn die zo absoluut was dat ze verblind werd en moest overgeven. Ze gaven haar Tylenol. “Dat is een heel typisch verhaal,” zegt forum Darvin Scott Smith, hoofd besmettelijke ziekte in het Kaiser ziekenhuis.

Veel artsen, zelfs in dichtbevolkte gebieden, zijn zich niet bewust van de ziekte en hoe ze te diagnosticeren, voegt hij toe. Zelfs Parazitol veel van de gezondheidsorganisaties die zich richten op latino ‘ s hadden nog nooit gehoord van neurocysticercose en zeiden dat hun instellingen geen onderzoek of gemeenschapshulp financierden. Niemand geeft om deze ziekte, en ze moeten, zo niet meningen uit humanitair oogpunt dan uit fiscaal oogpunt, zegt Wilkins, een wetenschapper bij de CDC. Geneesmiddelen zoals Ablendazol en bepaalde steroïden, die worden gebruikt voor de behandeling forum van lintwormen en zwelling van de hersenen, zijn relatief goedkoop — een maximum van Parazitol een paar honderd dollar.

Wacht tot het een ernstig probleem is, en het bedrag van de dollar stijgt dramatisch. De CDC rapporteert de gemiddelde kosten van neurocysticercose op $ 37.600 per ziekenhuisopname. De meest voorkomende vorm van betaling is Medicaid, een belastinggefinancierde openbare dienst. In Los Angeles County, de economische impact is nog meer uitgesproken, kost gemiddeld $66.000, de stijging waarschijnlijk als gevolg van de hoge kosten van Parazitol de gezondheidszorg in de staat, zegt Frank Sorvillo, een Universiteit van Los Angeles professor in epidemiologie.

Parazitol – hoe toe te passen – apotheek

Ondanks een duidelijke daling van de immigratie in de afgelopen jaren, is het aantal neurocysticercose gevallen hoe toe te passen relatief constant gebleven sinds 2001, toen er 386 opgenomen ziekenhuisopnames in Californië. Dit suggereert dat de parasiet in de VS heeft overgenomen, zegt Sorvillo. Deze cijfers zijn waarschijnlijk onderschat. Slechts vijf staten — New York, Californië, Texas, Oregon en Illinois-melden de ziekte, en de gegevens zijn inconsistent. Vaak Parazitol rekenen afdelingen op elkaar om papierwerk af te handelen, en de nummers apotheek worden nooit opgenomen, zegt Smith.

Als gevolg daarvan is er niet veel bekend over de uitbraken van lintworm in de VS — of de parasieten zelf. Wetenschappers beschouwen hoe toe te passen een groot deel van hun levenscyclus nog steeds als een mysterie. Varkensvlees lintwormen, of Taenia solium, zijn complexe organismen. Ze bestaan in drie levensstadia: ei, larven Parazitol en volwassenen, maar hun groei is geen rechte progressie van de ene vorm naar de andere. Lintwormlarven komen in het lichaam als mensen besmet varkensvlees eten. De baby ‘ s, ongeveer zo groot als erwten, vechten apotheek zich een weg naar de dunne darm en hechten zich, met behulp van rijen grijpende haakachtige tanden om kleine sneetjes te maken in het zachte vlees van de darmwand.

Samenvatting

De parasieten klampen zich Parazitol vast aan de gladde oppervlakken van hun nieuwe huizen en beginnen voedingsstoffen uit hun gastheer te zuigen. Als alles goed gaat, kunnen volwassenen tot 6 meter lang opgroeien. Het klinkt Parazitol onplezierig, maar als je een lintworm gaat aantrekken, is omgaan met zes meter ongewervelde dieren echt de manier om te gaan. Onderzoekers Parazitol zeggen dat volwassen Taenia solium relatief onschadelijk en asymptomatisch is. De echte Parazitol problemen beginnen wanneer ze zich beginnen voort te planten in hun menselijke gastheer.

GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here