Recensie het kookboek van ellas kitchen

0
Rate this post

Sabic, Gualapack en Ella’s keuken werken samen om babyvoedingsdop te lanceren die is gemaakt van geavanceerd gerecycled plastic

De samenwerking demonstreert de hoge toegevoegde waarde van de gerecyclede inhoud in verpakkingen die in contact komen met voedsel via geavanceerde recyclingoplossingen, zodat de industrie de beschikbaarheid van deze materialen voor verschillende toepassingen kan blijven vergroten.

De dop zal begin 2022 op 3,5 miljoen zakjes in de schappen liggen.

SABIC, een wereldleider in de chemische industrie, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Ella’s Kitchen, het nummer één merk voor babyvoeding in het VK, om een ​​nieuwe dop te creëren die is gemaakt van gerecycled plastic. Meer dan 3,5 miljoen zakjes van Ella’s Kitchen’s Organic Strawberries and Apples-zakjes hebben deze nieuwe dop en zullen vanaf januari 2022 in de winkels in het VK liggen.

De gerecyclede inhoud voor de dop is gemaakt met behulp van gecertificeerde circulaire polymeren uit SABIC’s TRUCIRCLE™-portfolio en is afkomstig van gerecyclede kunststoffen van post-consumer afval dat normaal gesproken zou worden verbrand of gestort.

  • De harsen van SABIC worden vervolgens gebruikt door Gualapack, marktleider van tuitzakjes in het babyvoedingssegment en leverancier van Ella’s Kitchen, om de dop te produceren.
  • Ella’s Kitchen wordt het eerste bedrijf in de categorie babyvoeding dat gecertificeerde circulaire polymeren uit SABIC’s TRUCIRCLE™-portfolio gebruikt.

Abdullah Al-Otaibi, ETP & Market Solution General Manager bij SABIC, zei: “Bij SABIC zetten we ons in voor het creëren van duurzame, innovatieve oplossingen voor onze klanten die zijn geproduceerd op een manier die de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet optimaliseert en waarde creëert uit post-consumer kunststoffen.

  • Met behulp van geavanceerde recyclingtechnologie produceren we materialen voor hoogwaardige, food-grade verpakkingen die keer op keer kunnen worden geüpcycled.
  • Deze nieuwe samenwerking met Ella’s Kitchen is gunstig voor het ecosysteem van voedselverpakkingen en is een nieuwe belangrijke stap in de richting van een circulaire economie voor gebruikte kunststoffen.”

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van de bredere verpakkingsverplichtingen van Ella’s Kitchen om de milieu-impact van haar verpakkingen te verminderen en al haar verpakkingen tegen 2024 op grote schaal recyclebaar te maken.

Chris Jenkins, Runs The Good Stuff We Do (Sustainability + Corporate Communications) bij Ella’s Kitchen, zei:

Het beschermen van de planeet voor toekomstige generaties is een topprioriteit voor ons bij Ella’s Kitchen

Daarom zijn we trots om samen te werken met SABIC om te werken aan innovatieve manieren om de ecologische voetafdruk van onze verpakkingen te verkleinen door gerecyclede inhoud te introduceren.

Het beschermen van de planeet voor toekomstige generaties is een topprioriteit voor ons bij Ella's KitchenWe begrijpen dat dit de recycleerbaarheidskwestie van onze verpakkingen niet zal oplossen, maar hopen dat het onze voortdurende toewijding aan het creëren van verandering en de kans die chemische recycling kan bieden om gerecycleerde inhoud voor verpakkingen te creëren die in contact komen met voedsel, zal aantonen.

We hopen dat de industrie zich blijft concentreren op en investeren in geavanceerde recycling om de beschikbaarheid van het materiaal te vergroten, wat echt nodig is om blijvende verandering te bewerkstelligen.”

BLOG