Tropische ijslolls met watermeloen en kokos

0
Rate this post

Tropische ananas- en kokosijsjes

De Tropical Pineapple and Coconut Popsicles zijn heerlijke ijsjes met een exotische smaak, bereid met slechts 4 ingrediënten en in slechts 5 minuten. Laten we het recept samen bekijken!

  • Ga naar het Recept
  • Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
  • Bereiding 5 minuten
  • Maakt 15 ijslollys

Tropische ananas- en kokosijslollys zijn een heerlijke manier om de hete zomerdagen op te frissen en onze smaakpapillen te prikkelen met een onweerstaanbare zelfgemaakte gelato met een romige en fluweelachtige consistentie.

Bereid met verse ananaspulp en kokosmelk, wordt de textuur van deze exotische ijsjes verrijkt door de toevoeging van gecondenseerde melk en Philadelphia, die de smaak van het ijs afronden en perfect samengaan met de zoetheid van het fruit.

  1. Het Pineapple and Coconut Popsicle Recept is heel eenvoudig, want je hoeft alleen maar alle ingrediënten te mengen en in de speciale vormen te gieten.
  2. In slechts 5 minuten zijn ze klaar om naar de vriezer te worden overgebracht en de volgende dag kun je ze omdraaien en ervan genieten met het hele gezin!
  3. We zullen ook enkele variaties op het recept voorstellen om de snack nog lekkerder te maken of om een ​​zomeravond met vrienden meer levendigheid te geven, met een vers en lekker dessert met typische exotische tonen.

Als je op zoek bent naar andere lekkere zelfgemaakte ijslollyrecepten, raden we je aan om de dorstlessende watermeloenijsjes, kiwiijsjes, aardbeienijsjes, koffieijsjes en matcha-eiwitijsjes te proberen.

En nu blender en vormen binnen handbereik en laten we naar de keuken gaan: laten we vandaag samen wat romige en smakelijke tropische ananas- en kokosijslollys bereiden!
Ingrediënten voor 15 ijslollys

Methode

Om de tropische ananas- en kokosijsjes te bereiden, plaatst u alle ingrediënten in de blenderbeker en laat u het apparaat met tussenpozen werken tot het mengsel glad is.Doe het mengsel in de ijslollyvormpjes en zet ze 1 uur in de vriezer, steek dan de houten ijslollystokjes erin en laat ze minstens een nacht in de vriezer staan.

MethodeAls ze goed ingevroren zijn, kun je je Tropical Pineapple and Coconut Popsicles uit de vormen halen en serveren!

Varianten en alternatieven

Uitgaande van het basisrecept kun je andere lekkere Exotic Popsicles maken, bijvoorbeeld door de ananas te vervangen door mango. Of om er een echt lekker tussendoortje van te maken, doop de Ananas- en Kokosijsjes in gesmolten witte chocolade en overgiet ze met rapékokosnoot: succes gegarandeerd!

En als je een draai aan het recept wilt om een ​​avond met vrienden sprankeling te geven, probeer dan 1-2 eetlepels White Rum in de blender toe te voegen, je hebt een bevroren versie van een exotische Pina Colada!
Advies

Om de Tropical Pineapple and Coconut Popsicles uit de vormen te halen, laat u ze ongeveer 5 minuten op kamertemperatuur rusten, dompel dan de bodem van de vorm ongeveer tien seconden onder in heet water en verwijder de ijslolly.

BLOG