Wondercoco – tanden bleken – review – werkt niet – fabricant – ervaringen – effecten – kruidvat

0

Het verzorgen van je tanden zal je zeker helpen een lang, ononderbroken en ook gezond leven te leiden. Om uw tanden gezond en evenwichtig te houden, is het erg belangrijk dat u een goede orale behandelingsroutine ontwikkelt in de eerste levensjaren en deze in de loop van de jaren bewaart. Je kunt het doen door een goede tandgezondheid te oefenen, gezond en evenwichtig te eten en deze geweldige praktijken ook aan te vullen met specialistische behandelingen wanneer dat nodig is.

[1] [2] Deel 1 Zorg voor je tanden Foto met de titel Zorg voor je tanden Actie 1 1 Poets jezelf elke ochtend en ook elke avond. Wanneer u uw tanden schoonmaakt, moet u dit minimaal 2 minuten doen. Dit geeft je zeker het moment dat je elke hoek van je tanden moet bereiken. Zorg ervoor dat u eraan denkt om de achterkant van uw tanden te kammen. [3] Leer uw kinderen goede mondhygiëneroutines door ze hun tanden te laten poetsen net zo snel als de eerste primaire tanden verschijnen.

Wondercoco – tanden bleken – kopen – instructie – waar te koop

Holtes in melktanden kunnen net zo ongemakkelijk zijn als tandholtes in lange tanden. [4] Gebruik voor de beste resultaten een zachte borstel of elektrische borstel. Ongeacht het soort borstel dat u gebruikt, moet u deze elke drie maanden vervangen. Als u zich zorgen maakt dat uw borstel eerder zal slijten, kunt u instructie Wondercoco tanden bleken kopen controleren of de borstelharen scheef of beschadigd zijn. Zo ja, misschien wilt u dit wijzigen. Regelmatig poetsen geeft je niet alleen gezonde en pijnloze tanden, maar houdt ook je adem fris.

  • Wondercoco - tanden bleken - kopen - instructie - waar te koopPoets uw tanden echter niet direct na het eten. Na het eten heeft je mond meer zuren en hierdoor wordt het glazuur een tijdje zachter. Wacht minimaal 30 minuten voordat u gaat reinigen. [5] Foto met label Verzorging van uw tanden Stap 2 2 Gebruik een tandpasta met fluoride.
  • Fluoride beschermt het glazuur en zorgt ervoor dat het veel minder waarschijnlijk is om tandholtes te veroorzaken. Het is echter essentieel dat de tandpasta voldoende fluoride heeft om efficiënt te zijn.

Zorg ervoor dat dit het minst tussen 1350 en 1500 ppm gaat. [6] Tandpasta met minder in vergelijking met 1000 ppm fluoride is onvoldoende om uw tanden te beschermen. Als een volwassene ervoor zorgt dat hij het na het poetsen uitspuwt, kunnen jongeren complete tandpasta gebruiken. Foto getiteld Verzorging van uw tanden Stap 3 3 Flossen dagelijks. waar te koop Wondercoco kopen Flossen reinigt de oppervlakken tussen je tanden. Vanwege het feit dat u daar niet efficiënt met uw borstel kon reinigen, is dit essentieel.

Om die reden, als u geen gebruik maakt van tandzijde, zullen voedsel, zilver en bacteriën zich daar zeker verzamelen. [7] Gebruik 30 cm floss of een interdentale rager. Plaats het tussen uw tanden en buig het ook waar te koop Wondercoco tanden bleken instructie rond een van uw tanden. Beweeg het naar achteren en naar voren langs de tand, plaats het daarna recht in de verschillende andere tanden en herhaal de procedure. [8] Je moet het voorzichtig doen als je het gebruikt onder de parodontologie.

Wondercoco – forum – ervaringen – effecten

Als je net gaat flossen, kunnen je tandvleesbloedingen bloeden, maar na een paar dagen zullen ze zeker stoppen. Fotolabel Zorg voor uw tanden Tip 4 4 Gebruik mondwater. Zoek naar een mondspoeling met fluoride. Als u na het poetsen en ook flossen gebruikmaakt van een mondspoeling met fluoride, helpt dit ervaringen Wondercoco tanden bleken forum fluoride om alle oppervlakken van uw tanden te bereiken. Spoel uw mond gedurende twee minuten met het mondwater om alle locaties van uw tanden te bedekken. Je kunt ook een natuurlijk middel bereiden met een zoutoplossing. Plaats een halve theelepel zout in een glas gezellig water en roer ook.

Wondercoco - forum - ervaringen - effectenAangezien het ongemak in uw buik kan veroorzaken, neem geen mondspoeling op. Als je van plan bent om de micro-organismen in je keel te bestrijden, kun je gorgelen voordat je het uitspuugt. Foto getiteld Zorg voor uw tanden Stap 5 5 Borstel of krab uw tong. Het oppervlak van je tong is niet consistent. effecten Wondercoco forum Dit betekent dat voedseldeeltjes en micro-organismen daar meestal worden meegesleurd. Later wordt dit een bron van bacteriën die op je tanden worden overgedragen.

[9] Je kunt voorzichtig schoonmaken of een tongreiniger gebruiken. Sommige borstels hebben ook een rubberachtig en ruw deel aan de achterkant dat je voor deze functie zou kunnen gebruiken. Schraap zachtjes zodat je je tong niet beschadigt. Kan geen kwaad. Als je klaar bent, was je je mond om afval en effecten Wondercoco tanden bleken ervaringen ook bacteriën te verwijderen. Foto getiteld Zorg voor uw tanden Actie 6 6 Rook niet. Roken zal je tanden bezoedelen, je een slechte adem bezorgen en het is ook waarschijnlijker dat je tandvleesontsteking of kanker in je mond hebt. Er zijn talloze bronnen beschikbaar als u hulp nodig hebt om te stoppen met roken.

Wondercoco – tanden bleken – radar – werkt niet – fabricant

Je kunt: [10] [11] hulp krijgen van je vrienden, familieleden of een ondersteuningssysteem; voorkom scenario’s waarin u gewoonlijk rookt; bel een hotline wanneer u verlangens hebt; praten metuw werkt niet Wondercoco tanden bleken radar medische professional of raadpleeg een hulpverlener met betrekking tot afhankelijkheden; gebruik maken van een pure nicotinevervangende therapie; een interne behandeling krijgen in een centrum.

  • Wondercoco - tanden bleken - radar - werkt niet - fabricant20.000 miljoen ziektekiemen verblijven in onze mond en op een dagelijkse basis die voorbijgaat zonder dat we onze tanden schoonmaken, miljoenen nieuwe ziektekiemen blij om hun modificatie aan te brengen.
  • Het BBC-programma “De realiteit met betrekking tot uw tanden” onderzoekt precies hoe we een goede mondhygiëne moeten behouden. Hieronder geven we u 9 nuttige aanbevelingen om ervoor te zorgen dat u de tandarts niet vooraf hoeft te bezoeken:

1. Dieetplan, belangrijker dan poetsen om tandcariës te stoppen Inning in overeenstemming met restauratiespecialist Serpil Djemal, van King’s University Medical faciliteit in Londen, heeft het dieetplan een fabricant Wondercoco radar belangrijker gewicht dan het reinigen van de tanden om tandholte te vermijden. “Het reinigen van je tanden is fantastisch, het is essentieel en vermijdt pyorrhea, maar het aspect van het dieetplan is essentieel,” zei hij.

Mis de aanbevelingen Mogelijk bent u ook geïnteresseerd De innovatieve techniek die woestijnzand tot een overvloedig land kan maken Noord-Korea geeft een gloednieuwe waarschuwing aan de Verenigde Staten voor de top tussen Trump en Kim “Ik heb meer dan 100 doden individuen en ik heb er ook geen fabricant Wondercoco tanden bleken werkt niet spijt van “Egypte spreekt het prachtige raadsel aan van de geheime camera’s in de begraafplaats van Tutankhamun Einde van suggesties Het was niet bedoeld om de tanden goed te reinigen en ook meer keren per dag om te compenseren: dat kon de resultaten niet ongedaan maken van een slecht dieetplan.

Wondercoco – nederland- bijwerkingen – opmerkingen

“Als het gaat om tandholtes, gaatjes en openingen in de tanden, zit de truc in het dieetplan en in de frequentie van directe blootstelling aan suiker,” zei hij. 2. Wanneer eten, net zo belangrijk als wat je eet Als je een tijdje niet hebt gegeten of gedronken, is je mond in wezen “in rust” en zijn je tanden veilig. Maar bijwerkingen Wondercoco tanden bleken nederland direct na het eten wordt het zuur en ontwikkelt het een omgeving waarin je tanden beginnen op te lossen. “Het duurt ongeveer 40 minuten voordat de mond terugkeert naar zijn veilige zuurgraad”, legt dr. Chris van Tulleken uit.

Wondercoco - nederland- bijwerkingen - opmerkingenDus hoe meer je tussen gerechten pikt, hoe meer periodes van zuurgraad er zeker in je mond zullen zijn. De basissuggesties voor de verzorging van uw tanden zijn om te voorkomen dat u tussen de maaltijden door eet en dat u na de maaltijd snoep eet. 3. Manieren om binnen een paar uur “goed te opmerkingen Wondercoco nederland consumeren” Maar als u het pikken tussen de uren niet zou kunnen weerstaan, suggereert Van Tulleken “water drinken, kauwgom zonder suiker kauwen of zelfs wat kaas eten”, om de tanden te helpen terug te keren naar dat risicovrije niveau van zuurgraad.

Copyright van de imagePA Afbeelding bijschrift Reiniging kan de gevolgen van een negatief dieetplan niet ongedaan maken. 4. Suiker, de geweldige tegenstander van de tanden De regelmaat van blootstelling aan suiker is opmerkingen Wondercoco tanden bleken bijwerkingen cruciaal voor de vooruitgang van holtes. Van Tulleken suggereert voorzichtig te zijn met relatief onschuldig voedsel, maar dat ze verborgen suiker bevatten, zoals vruchtensappen, granen of sommige voorgekookte gerechten.

Wondercoco – prijs – review – kruidvat

“Er zitten suikers verborgen in voedingsmiddelen die je nooit zou verwachten”, zegt de onderzoeker. Het is beter om een ​​sinaasappel te eten dan alcohol een fles sinaasappelsap te consumeren. Melk is een aanvulling van de voedingsmiddelen die kunnen verraden, vooral bij kinderen: hoewel het review Wondercoco tanden bleken prijs calciumgehalte het een goed idee voor tanden maakt, bevat het ook suiker. Sommige kinderen slapen met de container in hun mond of poetsen hun tanden niet na het drinken van melk en dit draagt ​​ook bij aan de ontwikkeling van tandholten.

  • Wondercoco - prijs - review - kruidvatLees ook: Vijf dingen die u onbekend zou kunnen zijn met betrekking tot uw tandenborstel 5. Zuur, een extra tegenstander Copyright van de foto THINKSTOCK Ondertiteling van het beeld Veel mensen laten sommige onderdelen van het tandoppervlak ongeborsteld
  • . Omdat we ze op een willekeurige manier schoonmaken, is dat gedeeltelijk.
  • Als je een zure drank hebt gedronken, zoals een vruchtensap of thee, is het het beste om daarna een glas water te consumeren om de mond te wassen en ook het zuur te verdunnen.

Maar het is geen goed idee om je tanden gedurende de hele tijd te poetsen na het drinken van een zure drank, omdat het zuur het tandglazuur verzacht en ook met poetsen kun je die veiligheids-orale laag beschadigen, inning in overeenstemming met Van Tulleken. 6. Dus wanneer is het veel beter om je kruidvat Wondercoco prijs tanden te kammen? Reiniging direct na het eten, en ook vooral na het eten van iets zuurs (zoals een sinaasappelsap), kan het tandglazuur beschadigen.

Het ideaal is om het na elke maaltijd te doen, maar laat een tijd verstrijken, ongeveer 40 minuten. 7. Een methode om je tanden goed te kammen Volgens de specialist in tandverzorging Serpil Djemal, is het buitengewoon uitdagend om het goed te doen vanwege het feit dat veel mensen kruidvat Wondercoco tanden bleken review erachter komen door van hun moeder te genieten en de neiging hebben om te dupliceren wat ze zien en krijg praktijken van een zeer jonge. Dat is de reden waarom veel mensen sommige delen van het tandoppervlak ongeborsteld laten.

Samenvatting

Omdat we ze op een willekeurige manier kammen, is dat gedeeltelijk. Djemal beveelt een benadering aan: begin in één rand van de mond en ga langzaam en één voor één elke tand schoonmaken, “alsof je ze behaagt”, tot je de verschillende andere hoek bereikt. Van Tulleken neemt ze gedurende twee minuten, twee keer per dag in de borstel, en ten slotte, was je mond ook niet aan het einde, maar spuug. Daarom blijft fluoride in de tanden en houdt het ze gezond.

SCHOONHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here