Wormin – Bestellen – apotheek – forum – meningen – waar te kopen – het werkt – prijs

0
Rate this post

Wat zijn de meest voorkomende soorten parasieten, en hoe krijgen de meeste mensen ze? Een Parasieten komen zeer vaak voor-ongeveer vier op de zes patiënten die ik in mijn praktijk zie zijn besmet met ten minste één (en vaak meer). De overgrote meerderheid van de getroffen mensen zijn niet Wormin gediagnosticeerd en weten niet eens dat ze er een dragen. We worden voortdurend blootgesteld aan parasieten; ze kunnen in veel situaties worden gecontracteerd, van het eten van ongekookt vlees of vis, tot het lopen op blote voeten of slapen in een bed met een huisdier dat iets draagt.

Wormin – waar te kopen – het werkt – prijs

Als de meeste mensen waar te kopen aan parasieten denken, denken ze aan darmwormen zoals lintworm, rondworm, haakworm Wormin en schroefwormen—die allemaal met het blote oog te zien zijn. Terwijl ik nog steeds patiënten vind met het werkt dit soort wormen, zijn de meest voorkomende parasieten eigenlijk microscopisch klein. Amoebas, flukes en spirochetes zijn zo klein prijs dat ze niet met het blote oog te zien zijn.

Amoeba ‘ s komen heel vaak voor in de zomer; Ik zie ze ook als patiënten terugkeren van reizen naar India of Mexico omdat waar te kopen je ze kunt krijgen van het drinken van slecht water (giardia en entamoeba Wormin histolytica zijn gewone). Hoe je ze ook contracteert, amoeba ‘ s veroorzaken diarree. Flukes, of haematobium, zijn kleine slakken die leven op de bodem van meren en in brak water, en mensen vaak contracteren hen van zwemmen en het water inslikken. Er zijn verschillende soorten flukes-een die gaat naar de lever (hepatica) en een die gaat naar de het werkt bloedbaan (hematobium).

Veel patiënten met leverklachten hebben te maken met hepatica. Spirochetes, de microscopische parasieten die Lyme en syfilis veroorzaken, worden overgebracht door tekenbeten of seksueel contact. En Wormin ik geloof dat candida kan worden beschouwd als een parasiet—alles prijs wat het lichaam infecteert en een eigen leven heeft moet worden beschouwd als onderdeel van deze categorie. Q Wat zijn de meest voorkomende symptomen ervaren door iemand met een parasiet?

Wormin – apotheek – forum – meningen

Een Parasieten komen zo vaak voor, en manifesteren zich in zoveel verschillende soorten symptomen, dat ik elke patiënt apotheek Wormin die komt om mij te zien screen. Dat gezegd hebbende, er zijn een aantal zaken die duidelijk zijn; bijvoorbeeld, als je een kind hebt dat ‘ s nachts hun tanden knarst, in hun neus peutert en hun forum kont jeukt, kan ik je vóór de screening vertellen dat ze een parasiet hebben. Spijsverterings-en diarree zijn vaak voorkomende Wormin symptomen van amoebas, en constipatie wijst vaak op een hookworm (net als long-en apotheek sinuscongestie, die meestal hand in hand gaat met een verstopt spijsverteringsstelsel). Zelfs meningen  gewoon gas kan veroorzaakt worden door een amoebe of door candida.

De huid is het grootste ontgiftingsorgaan dat er is, dus wormen veroorzaken vaak huiduitslag en psoriasis als een gezond lichaam probeert af forum te werpen van de toxiciteit van de parasiet. Pijnlijke Wormin gewrichten en reumatoïde artritis kan worden veroorzaakt door weefselparasieten, en slechte adem is een andere belangrijke indicator van een parasitaire infectie. Vermoeidheid, meningen  uitputting en mist van de hersenen zijn ook veel voorkomende symptomen van parasieten. Vaak heb ik mensen op een parasiet programma gezet, en ze voelen zich energiek, omdat ze al jaren vastzitten door een parasiet die hun energie verbruikt. Dat Wormin vermoeidheid en gebrek aan op-en-ga kan ook leiden tot depressie, woede, en neurologische problemen.

Wormin – Bestellen – bijwerkingen

Q Hoe zou je het vinden als je een parasiet hebt? Een Parasieten kunnen worden gevonden in weefsel, ontlasting, bloed, Bestellen en speeksel, dus een parasiet test—die kan worden uitgevoerd door elke praktiserende arts—is ground zero voor diagnose. Ik adviseer om een test te laten doen Wormin door een naturopathische arts bijwerkingen of arts van de natuurlijke geneeskunde—artsen opgeleid in integratieve geneeskunde zullen zich bewust zijn van de problemen die parasieten kunnen Bestellen veroorzaken en kunnen aanbevelen verdere testen en natuurlijke behandeling. Q Hoe zijn parasieten verbonden met zware metalen, straling en andere toxiciteit? Een Als je een gezondheidssysteem hebt met een laag trillingsveld of een verzwakt immuunsysteem, ben je gevoeliger voor parasieten.

We zijn allemaal al moe, en onze cellen bewegen langzaam, dus een parasiet kan ons omver stoten—het kan Wormin de druppel zijn die de kameel zijn rug breekt. Parasieten zoals het milieu van zware metalen, chemicaliën en straling. Zware metalen en chemicaliën hebben een lage trillingsfrequentie die ervoor bijwerkingen zorgt dat onze cellen vertragen en hun vitaliteit verliezen. Aan de andere kant kan straling, inclusief zowel fallout als EMF, agitatie veroorzaken in de cellen, waardoor zwakte ontstaat in ons neurologische en immuunsysteem. Zolang er zware metalen, chemicaliën en/of straling in je lichaam zitten, ben je gevoeliger voor parasieten en hun eieren.

Wormin – Nederland – hoe te gebruiken

Q Hoe heb je je behandeling ontwikkeld? Een Elke medische traditie van West tot Chinees tot Ayurveda heeft een unieke Wormin methode om het lichaam van parasieten te zuiveren. Mijn behandeling Nederland is gebaseerd op kennis van de Essenen, een gemeenschap die buiten Jeruzalem leefde tijdens bijbelse tijden. In die dagen, toen een genezer van een wormplaag hoorde, stopten ze de patiënt in een vat melk totdat de wormen naar buiten kwamen om te drinken—parasieten houden van melk! In feite hebben veel mensen die denken dat ze allergisch hoe te gebruiken zijn voor melk eigenlijk een parasiet in hun lichaam.

In mijn ervaring is een achtdaagse, mono-dieet geiten—melkreiniging-vergezeld van een specifieke vermifuge Wormin gemaakt Nederland van anti-parasitaire kruiden—de meest succesvolle behandeling. Parasieten leven voornamelijk in het slijmvlies van het darmsysteem, waar ze zich voeden met voedingsstoffen voordat ze het lichaam binnenkomen. Zie de geitenmelk als aas—parasieten komen uit de darmen om de melk te drinken, waar ze van houden, maar ze consumeren ook de vermifuge, die hen uiteindelijk zal uitroeien. Naast het feit dat deze methode zeer hoe te gebruiken effectief is, is deze methode een veel zachtaardiger medicijn dan het bombarderen van hen—en uw lichaam—met een hard medicijn.

Q Waarom geitenmelk? Een Wormin De behandeling vereist melk van een soort om de parasieten uit te lokken, en ik schrijf geitenmelk voor omdat is gebleken dat het het dichtst bij moeder melk (ze hebben een zeer vergelijkbare pH) en minder allergeen dan koemelk. Geitenmelk heeft ook genezende kwaliteiten niet gevonden in andere soorten melk, zoals hoge niveaus van vitamine A en veel vetzuren, die helpen zowel de huid helder en hydrateren. Ik adviseer eigenlijk geitenmelk aan mijn klanten als het eerste eiwit waar hun kinderen Wormin overschakelen naar na moedermelk.

Wormin – kritiek – hoe toe te passen

Door het hoge gehalte aan vetzuren breekt geitenmelk sneller af in het lichaam; lactose-intolerante mensen kunnen het veel gemakkelijker verteren dan koemelk. Je kunt geitenmelk krijgen in de meeste kritiek gezondheidswinkels, maar als patiënten toegang hebben tot veilige, rauwe geitenmelk, Wormin is dat het ideale. Q Zijn parasieten te voorkomen? Een Dat je van een parasiet af bent, wil niet zeggen dat je er niet weer een krijgt. Er zijn verschillende preventieve maatregelen te nemen, vooral als je reist waar parasieten gebruikelijk zijn; Ik maak eigenlijk hoe toe te passen een reiskit speciaal voor India, die een paar homeopathische, en een van mijn worm formules om te nemen voor de maaltijden elke dag.

Voor de preventie, ik hou van olijfblad en hebben een paar kruiden tincturen, zoals een immune booster en een parasiet concentreren. Er zijn Wormin ook verstandige maatregelen zoals het gebruik van gebotteld kritiek water voor het drinken en het poetsen van je tanden als je reist. Dat gezegd hebbende, als je uit de buurt van zware metalen en opbouw van het immuunsysteem, het lichaam zal bereid zijn om parasieten te bestrijden of veilig leven met hen tot de volgende behandeling. Dr. Linda Lancaster is een gecertificeerde naturopathische Wormin Arts en homeopaat.

Ze is in de praktijk sinds 1981 en stichtte het Light Harmonics Institute, een Energy Medicine Clinic en Educational Center gevestigd in Santa Fe, New Mexico en onderhoudt klinieken in Santa Fe en New York City op-goingly. Haar hoe toe te passen training omvat klassieke homeopathie, Radionica, medische Radiesthesie, subtiele Energieheling, emotionele/spirituele/rouwbegeleiding, Wormin voeding, kruidengeneeskunde, Ayurveda en Ontgiftingsmethoden. Haar gezondheid en reinigingsprogramma ‘ s worden al meer dan 30 jaar aan haar patiënten aangeboden.

Samenvatting

De standpunten in dit artikel zijn bedoeld om alternatieve studies te belichten en gesprekken op gang te brengen. Zij zijn de mening van de auteur en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de mening van Wormin goop, en zijn slechts voor informatieve doeleinden, zelfs indien en voor zover dit artikel Het advies van artsen en artsen bevat. Dit artikel is noch bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling, en mag nooit worden gebruikt voor specifiek medisch advies.

GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here