Wow bust – hoe toe te passen – apotheek – meningen – forum – prijs – kritiek – Nederland

0
Rate this post

BUSTY AND BAFFLED: Style Tips for Big Boobs Gezegend op de borstafdeling? De kans is groot dat je je bewust bent van het typische advies voor ons boobymeisjes, maar ik ben zo over al het grote-buste-stijl-advies Wow bust dat je vertelt om te betasten in je middel of gebruik minimizer beha ‘ s. 8 van de 10 dames met grote borsten tegenwoordig zijn niet langer de natuurlijke zandloper figuur, ze zijn meer appelvormen, en dus het in elkaar zetten van een taille die niet bestaat is gewoon niet-Advies!

Wow bust – prijs – kritiek – Nederland

En sommigen van hen die het advies lezen willen eigenlijk geen minimizer dragen, ze willen hun boezem vieren – en prijs terecht! Wow bust Maar een grote arrestatie betekent geen compromis in vertrouwen of stijl. Als je dit leest omdat je busty en verbijsterd bent, heb dan geduld met me en Lees verder. Ik kan niet zeggen dat ik elke oplossing heb, maar ik heb genoeg gezien om me te helpen prijs mijn eigen set regels en regels te creëren die kritiek helpen mijn ‘meisjes’ te optimaliseren Nederland in plaats van ze in de weg te staan.

Volledige onthulling: ik hou helemaal van mijn borsten in de slaapkamer (of badkamer, of waar ik ook naakt ben) als ze zijn vrij mooi en pert het moet worden gezegd, maar ik moet toegeven dat Wow bust ik niet van hen hou wanneer ik kies mode. Grote borsten en de meeste mode – naar mijn mening – zijn geen geweldige bedgenoten. Ik bedoel, zelfs in de jaren ‘ 90 toen borsten waren wat ezels zijn vandaag (dankzij de Kardashians), het enige wat borsten echt geschikt voor hoge kritiek mode was de originele Hervé Leger bandage jurk en de oneven gewas top met ultra low rise boot cut jeans – maar deze stijlen ook vereist taut tummies, iets dat ik, voor een, niet langer Nederland Wow bust bezitten.

Wow bust – apotheek – meningen – forum

Dus ik kom van een plek waar ik mijn borsten niet echt omarm als we eerlijk zijn, en ik weet dat als ik probeer apotheek mijn borsten te “verbergen”, ze er hun slechtste – (Kieke-a-tiet uit een cool shirt of blouse iemand?) en zo ook de kleren die ik probeer te gebruiken als camouflage gereedschap; maar ik ken ook tal van dames die royaal zijn geproportioneerd in de borst gebied, Wow bust die hun borsten omarmen en kleden ze met trots en vreugde, dus Ik zal proberen om de gripes & opschepperij van beide soorten Grote borsten dresser te herkennen in mijn meningen TOP forum  tien TIPS voor grote borsten dressing.

Geniet ervan. 1. BH-VO VOOR DE JUISTE BH! Laten we terug gaan naar de basis en erkennen dat we niet kunnen apotheek praten over kleden voor een buste frame zonder de beha ‘ s aan te pakken. Maar het Wow bust vinden meningen van de juiste — een die comfortabel, ondersteunend en vleiend is — is de helft van de strijd. Ik woon meestal in zwart of naakt t-shirt bh ‘s zonder extra vulling (waarom voegen zoveel merken vulling toe aan bh’ s forum  voor grote borsten?! We hebben niet meer nodig.

Een goede beha moet een die de hele borst bedekt en geeft uw borst vorm zonder het geven van een extra boost (tenzij dat uw voorkeur). Het is belangrijk om te investeren in ten minste een paar volledige Wow hoe toe te passen bust dekking opties die de meest ondersteunende basis onder al uw outfits zal bieden. Zelfs als je zeker bent welke maat je hebt, is het altijd een goed idee om te worden gemeten door een passende expert elke keer als je een nieuwe beha koopt. Gelukkig is dit niet nodig Wow bust rugzak-maat riemen en losse kleuren alleen.

Wow bust – hoe toe te passen – Bestellen

Ik werd gemeten op Boux Avenue in Victoria Square en ging van een 34DD naar een 34F(!) na goed gemeten hoe toe te passen te zijn. _NP88397.jpg 2. V HALZEN GOED, NEK SLECHT-MAAR NIET ALTIJD! Een van de originele regels voor busty girls hoe toe te passen was altijd ‘V neck good, round neck bad’. Maar terwijl V nekken super vleiend zijn op grotere bustes, (vanwege de driehoeksmeting van Bestellen schouders en de verlengde lijn naar beneden naar de taille), ik weerleg de claim dat Ronde Wow bust nekken allemaal slecht zijn.

Als je Hove toned arms à la Michelle Obama en een slank genoeg taille lijn/obliques silhouette, dan een gemonteerd, hoe toe te passen ronde nek T-shirt kan perfect zijn, vooral als je grote heupen ook en je ervoor kiest om breed of baggy op je rok of broekensilhouet. Dat gezegd hebbende, we zijn allemaal voor ‘als je het hebt, Pronk het’ hier bij de F woorden (FLAUNT begint immers met een F) dus we geloven dat het tonen van een beetje van je goed begiftigde decolleté is elke busty girl ‘ s right-en v halzen doen het zeker beter. Maar als je denkt Bestellen dat een v nek is te ernstig, ga voor een schep halslijn, die altijd vleiend is Wow bust wanneer het raakt je borst op precies de juiste plaatsen. Hetzelfde kan gezegd worden van schildpadden nekken en polo nekken.

Wow bust – hoe te gebruiken – bijwerkingen

Als je busty met een uur glazen figuur, hoe te gebruiken een polo nek over grote borsten met een hoge taille broek of potlood rok is klassiek en cool. In de avondkleding, een lieftallige, uit de schouder halslijn … een Susan Sarandon creëert de ultieme tijd om te schijnen … terwijl zwemkleding in een duik gesneden om aan uw vorm en grootte te passen ook vleiend is. duik bijwerkingen badkleding.jpg 3. INPAKKEN. Of het nu in de vorm van een jurk of jas, een wrap silhouet vult elk lichaamstype en buste grootte, en de natuurlijke V gemaakt van hoe te gebruiken de verpakking is altijd super vleiend, plus de stropdas riem gaat net onder uw borst, meestal het kleinste Wow bust deel van uw bovenlichaam.

Bedankt, Diane Von Furstenburg.) Nogmaals, ik stel voor dat u denkt aan uw totale figuur voor het kiezen van de rok vorm in een wrap jurk. Als je klein en appelvormig bent, adviseer ik geen A-lijn of een volledig geribbelde wrap bijwerkingen jurk, ga voor iets vrolijkers, maar een beetje korter in de zoom lijn en in de arm, om die slanke ledematen te pronken. Double breasted jassen vallen zeer zeker buiten deze regel en kan er echt fruitig uitzien op busty figuren als ze de neiging om over te steken over de buste en niet onder het als een goed gemonteerde wrap jurk. Plus, ze bewegen grappig als jij en / of je borsten bewegen om je spraak te verwoorden – of hand Wow bust opsteken voor elk gebaar. (Mouwloze tuxedo jassen zijn een goed alternatief als je wilt voelen pak-y). 4.

Wow bust – waar te kopen – het werkt

PUSSY GALORE-probeer een Pussy Bow Blouse Een hoge nek Pussy bow blouse zorgt voor een vleiende snee in stijl met een hoge taille broek of een rok-vooral voor die momenten dat je je decolleté waar te kopen Wow bust wilt verbergen. Vanwege de verlengde nek en de focus daarboven, dit is een gelegenheid wanneer u kunt veroorloven om te gaan bobbue op de blouse vorm en niet kijken zwanger, zelfs als u uw rok/broekspijp een beetje. Ik zou ook voorstellen kortere mouwen op de blouse, boven de horloge & armband lijn, om te pronken met slanke polsen & breng de focus op mooie sieraden. (Wees niet bang om uw lokale kleermaker of amendment shop te gebruiken om het werkt dit te doen – mouw lengte kan zo ‘ n verschil maken en ik vraag waar te kopen mijn Wow bust jongens op de Zipyard voor altijd om alles te veranderen!) **

IN DE HALSLIJN Met betrekking tot de neklijnen, wees voorzichtig om uit de buurt te blijven van te veel details – vooral franje en ruffels – omdat ze de buste nog groter kunnen laten lijken. Het is beter om bij eenvoudige kleurencombinaties en schone lijnen te blijven. blouse.png 5. ZET HET VAST! – VERSPIL JE TAILLE NIET, GEBRUIK HET! Als je een taille, of de schijn van een, neem dan nota van Ashley Wow bust Graham en beton je blik op de taille met een korset, kimono wrap Riem of een het werkt brede geslepen riem. Instant hourglass!

Samenvatting

Elke vrouw met een vormige figuur heeft waarschijnlijk een aanbeveling gekregen om haar taille te betasten als het de buste accentueert en direct een pin-up-waardig frame creëert. Ik ben wel een beetje moe van dit advies, maar het voelt overdreven, plus een aanzienlijk deel Wow bust van de vrouwelijke bevolking is meer kans om appelvorm te zijn deze dagen, dus sinching in een taille die niet bestaat zal muffin toppen – geen zandloper vormen! 6.

Gebruik je middel # 2-heb een kaal Midriff Moment Net als een korset riem, een vleugje van een kale middenrif helpt om die zandloper figuur te maken—en vestigt de aandacht op je middel als je een slank genoeg hebt om het bloot te leggen. Ik ontdekte deze truc pas in mijn veertiger jaren en een geknipt topje dat net onder de buste wordt gesneden, maar boven het dunste deel van de taille zal een trompe d ‘ oeil creëren – de aandacht vestigen op de taille en weg van de buste. Ik onthul eigenlijk geen vlees persoonlijk (niet met opzet toch!) maar ik team een gekapte top met een hoge Taille Potlood rok tot zeer goed effect.

SCHOONHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here